Galvenais interjeriDizainera istaba: Viktorijas Mēles redzējums par virtuvi, kas ir ģimenes dzīves centrs

Dizainera istaba: Viktorijas Mēles redzējums par virtuvi, kas ir ģimenes dzīves centrs

Kredīts: Viktorijas Meles virtuve
  • Virtuves

Victoria Meale ir izveidojusi virtuvi, kas nodrošina perfektu iestatījumu ģimenes dzīvei. Viņa paskaidroja Amēlijai Thorpe domāšanu aiz tā.

Kad virtuve nav “virtuve” ”

“Mūsdienās virtuvēm nepieciešama atšķirīga un pārdomātāka pieeja, ” viņa saka. "Viņiem jājūtas ērti un aicinoši, ar maigāku izjūtu nekā pagātnes tīri funkcionālajām istabām."

Praktiskuma un siltuma līdzsvars bija Viktorijas dizaina panākumu atslēga šai ģimenes mājai Barnesā, Londonas dienvidrietumos. Patiesībā pēc Viktorijas laikmeta pirmsākumiem, virtuve bija maza un ietilpa mazo, neveikli sakārtoto istabu (“pārāk daudz durvju, ” norāda Viktorija) sērijā mājas aizmugurē.

"Mēs noņēmām iekšējās sienas, lai atvērtu vietu un izveidotu vienu daudz lielāku istabu, aizņemot tādu pašu pēdas nospiedumu, " viņa skaidro.

Jumta logi un Crittall stila stikla durvis telpā ļauj sasniegt maksimālu apgaismojumu, durvīm nodrošinot tiešu piekļuvi dārzam.

Bet kā izveidot izturīgu noformējumu, kas piemērots pāriem ar pieciem bērniem, kuriem patīk gatavot ēst un izklaidēt, neizvēloties sērijveida skapju un ierīču klāstu ">

"Tāpat kā es novietoju galdu attiecībā pret ēdamzāles kamīnu, tāpēc bija svarīgi novietot galdu šeit netālu no Aga un telpā, kas savieno arī ar salu."

L formas sala ir vēl viena galvenā telpas iezīme, kas kalpo gan estētiskiem, gan funkcionāliem mērķiem. Ēdināšanas puse ir gaišāka un mazāk “blokveidīga” nekā taisnstūra dizains. Ēdamistabas pusē ir plaukti pievilcīgiem displejiem un vieta atpūtai pie bāra izkārnījumiem un citām mājām, kas izmanto atkritumu tvertnes, galda piederumu atvilktnes un glabāšanas skapjus.

“Pretkoroni iziet no telpas darba zonas, neizcērtot pavāru no sarunas pie galda, ” saka Viktorija.

Tā kā nav pie sienas piestiprinātu vienību, galvenā teritorija tiek uztverta atklāti, un zem slīpajiem griestiem ir izveidots augsts skapju nodalījums, lai izvietotu veļas mazgātavas centru. Atvērtais plaukts sānos piešķir raksturu un kaut kur glabā garšvielas, netālu no Aga, ar glīti iegrieztu vīna plauktu zemāk.

Droši vien dabisko materiālu palete ir tā, kas visvairāk veicina šīs telpas aicinošo siltumu - uzmanīga izvairīšanās no kaut kā pārāk spīdīga toņa, kas skaisti sasaucas ar dārza apstādījumiem, ko ierāmē stikla durvis. Ar grīdu klāj smagi sloti, plati ozolkoka dēļi ar tiem pašiem kokmateriāliem, ko izmantoja Viktorijas projektētajiem skapīšu horizontālajiem paneļiem.

Skapji ir nokrāsoti maigi pelēcīgi zilā tonī, izmantojot videi draudzīgu eicó krāsu, un salu skapja augšdaļa ir izgatavota no zila granīta, ar slīpētu apdari, kas izvēlēta, lai uzlabotu dabisko svītru skaistumu.

PĒDĒJĀS PROJEKTS // Nepārpriecīgs viena no maniem jaunākajiem projektiem, kuru es uzlecu, lai veidotu stilu šopēcpusdienā, aizraujošs skatiens…. ???? #watchthisspace #interjera dizaineris #sustainabledesign #interjeri #interjera dizains #victoriameale #victoriamealedesign #backtowork #wednesday #wellnesswednesday #nontoxic #sustainable #organic #natural #healthyinteriors #stylist #interiorstylist #instadesign #instastyle #latestproject

Ziņa, kuru kopīgoja VICTORIAMEALE (@mysustainablelife), 2017. gada 20. septembrī plkst. 15:00 PDT

“Tā kā galdniecības krāsa ir krāsaina, es uz sienām izmantoju baltu krāsu, lai radītu svaigu, mūsdienīgu sajūtu, ” turpina Viktorija.

Tīrā nokrāsa nodrošina izteiksmīgu fonu naivajai gleznai virs Aga, vienkāršiem plauktiem ar rokām izmestu keramikas displejiem un rūpniecisko sienas gaismekļu pāri. "Neviena no šīm lietām parasti netiek pakārta virs Aga, " viņa piebilst, "bet tās pievieno personisku, omulīgu pieskārienu, kas uzreiz istabai liek justies vairāk kā dzīves telpai, nevis telpai, kas ir tikai funkcionāla."

Tas pats attiecas uz rotangpalmas toņu izvēli kulonu gaismām (izmēģiniet Cox & Cox kaut ko līdzīgu), kas nav raksturīgs “standarta” virtuves dizainam un novirza fokusu no “funkcionālās” uz “dzīvojamo” telpu.

Lielāku raksturu rada antīkais lauku mājas galds un atzveltnes krēsli - ļoti mīlētie gabali, kas gadiem ilgi ir bijuši ģimenē. “Es ienīstu domu, ka mēs atsakāmies no tā saucamajām“ brūnajām mēbelēm ”- man, sajaucot dažus iecienītos antīkos priekšmetus vai ģimenes mantojuma vietas, telpa tiek piešķirta, ” saka Viktorija.

Lai pabeigtu viesmīlīgo efektu, ir komforts un faktūra ik uz soļa, sākot no pītajiem kaņepju paklājiem un beidzot ar mīkstajiem vilnas metieniem un ar linu pārklātajiem krēslu spilveniem. Galu galā, kas padara šo virtuvi vairāk nekā virtuvi? “Patiesībā tas nozīmē, ka tā ir mājas sirds, ” stingri saka Viktorija.

Victoria Meale šomēnes atver otro studiju - www.victoriamealedesign.com


Kategorija:
Krāšņa lauku māja Kotsvoldā, kurai ir savs amfiteātris
Pildīts butternut skvošs ar bangeri un biezeni